Byte av ekonomibyrå

NU BYTER VI EKONOMIBYRÅ TILL EFFEKTIV FÖRVALTNING AB och sparar 30% av årskostnaden!

Föreningens ekonomi kommer i första hand tillsammans med väl igenomtänkta investeringar och underhåll. Tidigare annonserade styrelsen att ett byte kommer ske från Bejo AB till Effektiv Förvaltning. Bytet genomförs den 1 januari 2020.

Hur påverkas du som medlem i BRF Gesundaplan 50?

Det första du kommer uppleva är att du kommer bli kontaktad från Effektiv Förvaltning (Per) inom någon månad. Ett brev med information kommer hem till dig. Sedan är det fullständig digitalisering som gäller och med det kommer en hel del förenklingar och förbättringar för oss alla. 

Bland annat kommer följande ske;

  • Pappersavierna försvinner!
  • Samtliga medlemmar måste teckna autogiro för månadsavgiften januari 2020. (Problemet med släpande avgifter från vissa försvinner). Inga andra betalningssätt kommer finnas.
  • Föreningens alla fakturor tillställs Effektiv Förvaltning, inga fakturor skall sändas från leverantör till föreningen 
  • Styrelsen blir notifierad då fakturor skall godkännas digitalt genom en portal (Tidigare fanns problem med många sent betalda)

Detta lättar bördan för styrelsen, ser till att föreningens intäkter alltid finns på kontot sista dagen i månaden samt att hanteringen kommer bli mycket lättare. Vi sparar dessutom 10,000 kronor på detta och styrelsen förväntar sig att samtliga medlemmar hjälper till i processen så vi inte drar på oss onödiga extra kostnader genom eno tillåten manuell hantering. 

Effektiv förvaltning kommer kontakta samtliga. 

Vänligen

Styrelsen